Lokacija trgovine Lastra

Iz smeri LJUBLJANA

Na Ljubljanski obvoznici zavijete na rondo (izvoz Trzin), iz rondoja zavijete na izvoz Črnuče. Potem se peljete naravnost cca. 5 km in v Trzinu zavijete proti Mengšu na levo. Ko pridete v Mengeš, na rondoju izberete smer Mengeš in nadaljujete naravnost nato zavijete na levo takoj po bencinski črpalki Petrol in sledite označenim smerokazom z napisom Lastra. Parkirate brezplačno in brez skrbi na naših parkiriščih pred vhodom v trgovino.

Iz smeri DOMŽALE

Iz centra Domžal se peljete proti Rodici (smer Kamnik, Mengeš). Na križišču pri semaforju zavijete na levo čez železniško progo in se peljete naravnost proti Mengšu. Ko pridete do krožišča izberete smer Mengeš, pri semaforju se peljete naravnost čez križišče. Peljete se mimo cerkve in čez približno 300m ste pri nas. Parkirate brezplačno in brez skrbi na naših parkiriščih pred vhodom v trgovino.

Iz smeri KAMNIK

Iz Kamnika se peljete po glavni cesti čez polja proti Mengšu. Na krožišču izberete smer Ljubljana in se peljete proti Ljubljani, pri tretjem krožišču zavijete proti smeri Mengeš. Pri semaforju se peljete naravnost čez križišče, mimo cerkve še kakšnih 300m in že ste pri nas. Parkirate brezplačno in brez skrbi na naših parkiriščih pred vhodom v trgovino.

Iz smeri KRANJ (letališče JOŽETA PUČNIKA)

Iz Kranja se peljete po stari cesti mimo letališča Brnik v Mengeš. Pri prvem semaforju v Mengšu zavijete na desno, potem se peljete čez dva semaforja naravnost in pri tretjem zavijete spet na desno. Peljete se mimo cerkve še kakšnih 300m in že ste pri nas. Parkirate brezplačno in brez skrbi na naših parkiriščih pred vhodom v trgovino.