Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Lastra Company, d.o.o. pripisuje velik pomen varovanju osebnih podatkov registriranih uporabnikov naših internetnih strani ter uporabi le teh izključno v skladu s pričakovanji uporabnika.

Kot uporabnik naše spletne strani, ste tudi sami odgovorni za zaščito vaših informacij v skladu z njihovo uporabo na internetu.

Izjava o varovanju osebnih podatkov vsebuje varnostne ukrepe podjetja Lastra Company, d.o.o. za varovanje vaših podatkov in pojasnjuje zakaj vaše osebne podatke potrebujemo in kaj se z njimi dogaja.

Vaši podatki, ki nam jih posredujete preko naših spletnih strani bodo varovani na sledeč način:

  • Podjetje Lastra Company, d.o.o. ne bo prodajalo, posojalo ali na kakšen drug način posredovalo vaših podatkov nikomur.
  • Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji osebi, razen če bi to zahteval zakon.
  • Na vašo zahtevo bomo izbrisali ali spremenili katerokoli vašo osebno informacijo, ki jo imamo v naši bazi. Če želite izbrisati katerokoli vašo osebno informacijo iz naše baze, nam pišite.

Osebni podatki

Osebni podatek, je podatek, ki vas osebno identificira. Pri prijavi na novice vas bomo vprašali po vašem internetnem naslovu, pri registraciji v našo internetno trgovino pa tudi po vašem imenu, naslovu in telefonski številki, morda pa vas bomo vprašali tudi po kakšni drugi informaciji, ki dokazuje vašo identiteto.

Za vaše osebne podatke vas bomo prosili:

  • pri registraciji za novice - dopisni seznam
  • pri registraciji v internetno trgovino
  • pri preverjanju vaše identitete kadar vam bomo na vašo zahtevo posredovali vaše geslo in uporabniško ime
  • pri odstranitvi vaših podatkov na vašo zahtevo

Izbris ali sprememba osebnih podatkov

Če ne želite več prejemati elektronskih novic, se lahko odjavite iz dopisnega seznama tako, da obiščete stran za registracijo na dopisni seznam. Odjavite se tako, da vpišete svoj naslov elektronske pošte v okno odjava. Po odjavi boste prejeli pošto za potrditev odjave s povezavo, na katero kliknete za izbris iz dopisnega seznama. Po tem kliku vam ne bomo več pošiljali elektronskih novic.

Za vse nadaljne informacije in vprašanja v zvezi z varovanjem osebnih podatkov nam pišite.


Home