Predstavitev podjetja Lastra

Predstavitev podjetja Lastra

Podjetje Lastra Company, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 kot eno prvih privatnih podjetij v samostojni Sloveniji na področju trgovine z glasbenimi instrumenti.

Po dveh letih veleprodaje in direktne prodaje glasbenim institucijam smo odprli našo prvo maloprodajno trgovino Paganini v Mengšu, kmalu za tem pa prvo spletno trgovino z glasbili v Sloveniji.

Leta 2000 smo kupili stavbo na Liparjevi cesti 6 v Mengšu, kamor smo preselili sedež podjetja in maloprodajno trgovino Paganini.

Ker smo naš prodajni program povečevali in širili, je kmalu nastala potreba po večjem prostoru za trgovino in smo leta 2005 zgradili prizidek k obstoječi stavbi. Naša ponudba se je še naprej širila iz področja klasičnih glasbenih instrumentov tudi na področje studijske opreme, mikrofonov, ozvočenja in odrske tehnike.

Leta 2012 smo poleg našega objekta zgradili novo, moderno stavbo.

Na področju spletne prodaje glasbil in opreme imamo najdaljšo tradicijo v Sloveniji, od začetka pa do danes smo zamenjali že štiri spletne sisteme, saj veliko vlagamo v razvoj podjetja in zadovoljstvo naših strank.

Trgovina Lastra v Mengšu je največja maloprodajna trgovina z glasbili v Sloveniji. Na površini 1300 m2 imamo 7 glavnih oddelkov:

Poleg instrumentov in glasbene opreme številnih blagovnih znamk, ki jih tržimo v maloprodaji in veleprodaji smo v Lastri razvili tudi lastno proizvodnjo violin Paganini, v celoti izdelanih v Sloveniji, ki jih že vrsto let uspešno tržimo v našem programu izposoje šolskih violin.

Vse obiskovalce naše spletne trgovine prisrčno vabimo, da nas obiščete tudi v naših prostorih v Mengšu, kjer vam bomo z našim znanjem in izkušnjami z veseljem predstavili kaj novega in zanimivega za vas.