Promocijske kode in uporaba

Promocijska koda prinaša določeno ugodnost pri nakupu v obliki popusta ali konkretnega zneska in je časovno omejena. Aktivno promocijsko kodo lahko najdete na naši spletni strani, na uradnih straneh trgovine Lastra na družbenih omrežjih ali v drugih medijih, če ste naročeni na Lastra e-novice pa tudi v vaši elektronski pošti.

Uporaba promocijske kode:

Promocijska koda je beseda ali kombinacija besed in številk, ki jo kot registrirani spletni uporabnik vnesete v prvi fazi procesa nakupa (košarica) v za to ustrezno polje (promocijska koda). Da lahko uspešno uporabite promocijsko kodo morate biti registrirani spletni uporabnik trgovine Lastra in morate biti prijavljeni v sistem. Ko vpišete kodo za popust, se njena vrednost avtomatsko odšteje od cene vašega naročila.
Za en nakup je možno uveljaviti le eno promocijsko kodo. Po preteku veljavnosti promocijske kode, ne morete več uveljavljati ugodnosti.
Promocijska koda je lahko uporabna za vse ponudbe, ki so aktivne na spletni strani, lahko pa je namenjena zgolj za določene ponudbe, kar je posebej navedeno.

Primer vpisa promocijske koda:

Pri naročilu preko spleta, vpišite kodo za popust v polje »Promocijska koda« pri naročilu v košarici. Po kliku na »POTRDITE« se bo vrednost popusta odštela od celotnega zneska naročila. Kodo lahko uporabite za en nakup.

 V primeru nejasnosti oz., če vam koda iz kakršnegakoli razloga ne deluje, nam pošljite sporočilo na studio@lastra.si